Sultanmağara İlkokulu
SULTANMAĞARA İLKOKULU KAHTA/ADIYAMAN
0 (416) 738 20 50 05444100007

VİZYON

Okulumuz her öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını benimsemiştir. Buna göre yapılan çalışmalar için ek kaynak bulunacak aksaklıklar giderilecek,eğitim kalitesinden ödün verilmeyecektir.Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında; dünü , bugünü ve geleceği bütünleştirerek, erdemli insan olmanın idealini ve değişimi yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır.

MİSYON

Okulumuz;Çağdaşlığın, teknolojinin, toplumsal yardımlaşmanın, milli değerlerin egemen olmasını sağlayacak, toplumun gelişmesine katkıda bulunacak ve yaratıcı düşünebilen insanlar yetiştirecektir. Bu misyonu gerçekleştirmek için,bugün ulaştığı düzeyi aşarak eğitimde mükemmelliği ölçü alan eğitim kurumu olacaktır.

NORMAL

08:30---14:00

SOBA

İL MERKEZİNE 48 KM, İLÇE MERKEZİNE 13 KM MESAFEDEDİR.

İLKOKULLAR VE ERDEMLİ BİREY PROJELERİ